Büyükşehir Belediyesi Mavi Bayrak Eğitimine Katıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV)'in ev sahipliğinde düzenlenen 11. Yerel Mavi Bayrak Sorumluları Eğitim Seminerine katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Mavi Bayrak Eğitimine Katıldı
  • 06 Aralık 2017, Çarşamba 17:21

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV)'in ev sahipliğinde düzenlenen 11. Yerel Mavi Bayrak Sorumluları Eğitim Seminerine katıldı. 22-24 Kasım tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilen seminerde Kültür ve Turizm, Sağlık Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Belediyeler, Turizm Birlikleri ve Yerel Derneği temsil eden 100'ün üzerindeki katılımcı yeraldı.

Seminerde Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığımız Personeli tarafından yapılan sunumda plajlarda mavi bayrak kriterleri kapsamında gerçekleştirilen çevre bilinçlendirme etkinlikleri paylaşıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları diğer belediyelere örnek oldu. Ayrıca katılımcılara etkinlik için tasarlanan bez çanta, frizbi ve broşür hediye edilmesi yoğun ilgi gördü. Yerel sorumluların mavi bayrak kriterleri kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalar konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Turizm potansiyelinin yüksek olduğu Balıkesir’de bulunan 22 adet Mavi Bayraklı Plajdan 4 tanesi Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda bulunuyor. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık