Büyükşehir'den Başbuğ'a Anlamlı 100. Yıl Çalışması

Adana Büyükşehir Belediyesi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in doğumunun 100. yılında anlamlı bir dikey bahçe çalışmasına imza attı

Büyükşehir'den Başbuğ'a Anlamlı 100. Yıl Çalışması
  • 04 Aralık 2017, Pazartesi 17:12

Adana Büyükşehir Belediyesi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in doğumunun 100. yılında anlamlı bir dikey bahçe çalışmasına imza attı

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı'nın dev dikey bahçe çalışmasında Alparslan Türkeş'in silueti ve doğum ve ölümünün gün, ay, yılı yazılı.

Anlamlı dikey bahçe çalışmasıyla ilgili bir açıklama yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Asırları aşıp gelen Türk Milliyetçiliği davasını hiç bir koşulda silinmemek üzere yüreğimize kazıyan, ülkücülük fikriyatını yaşamımızın her yerine nakşeden Başbuğ Alparslan Türkeş'i anmak, onun fikirlerini yaşatmak, onun kurucusu olduğu Milliyetçi Hareket Partisi'nin bir belediye başkanı olarak sorumluluğumuz" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık