Diyarbakır İl Başkanı Altaç‘dan bayram ziyareti

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı (DESOB) Alican Ebedinoğlu'nu ziyaret etti.

Diyarbakır İl Başkanı Altaç‘dan bayram ziyareti
  • 17 Ekim 2013, Perşembe 14:38

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı (DESOB) Alican Ebedinoğlu'nu ziyaret etti.

Altaç, İl başkan yardımcıları Adnan Nabikoğlu, Mehmet Nesim Aydın, Fırat Arığ, Mesna Şimşek, Ahmet Ay ve yönetim kurulu üyeleri ile DESO Başkanı Alican Ebedinoğlu'nu Kurban Bayramı nedeniyle ziyaret etti. Altaç, AK Parti'nin halktan kopuk olmadan siyaset yaptığını ve attığı her adımı, her hizmeti sadece millet için yaptığını söyledi.

Demokratikleşme paketini de değerlendiren Altaç paketin ilk olmadığını, devamının da geleceğini kaydetti.

Paketi son derece olumlu bulduğunu ifade eden Altaç, "Ülkemizi ve bölgemizi bütün sıkıntılarından kurtaracak bir pakettir. Türkiye'nin istikrarını güçlendiriyoruz. Ülkemiz ve milletimiz açısından tarihi günler yaşanıyor. Demokratikleşme paketi bölge halkının beklentisini karşılamıştır" dedi.

Altaç, çözüm sürecine herkesin destek vermesi gerektiğini, süreci kim sabote ederse günahı ve vebalinin onun üzerine kalacağını ifade ederek, "Çözüm sürecini başlatan sayın Başbakanımız ve AK Parti'dir. Bu sorun bizimle başlamadı. Bizden öncede vardı, ama biz sorunun çözümü için elimizi taşın altına koyduk. Bizim gayemiz oy kaygısı değil yeter ki ülkemiz, bölgemiz ve Diyarbakır kazansın. Kim çözüm sürecini baltalamaya ve ya sekteye uğratmaya çalışırsa vebalini ağır öder" diye konuştu.

Ebedinoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek çözüm süreci ve demokratikleşme paketi ile bölge ticaretinin ciddi anlamda canlandığını söyledi.

Öte yandan Hür Dava Partisi Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut ve yönetim kurulu üyeleri de Altaç'ı makamında ziyaret ederek, geçen gün AK Parti İl Başkanlığına yapılan saldırıyla ilgili geçmiş olsun dileğinde bulunarak partililerin Kurban Bayramı'nı kutladı.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık