Halk Günü buluşmaları aralıksız devam ediyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın her ayın ilk salı günü vatandaşlarla bir araya geldiği Halk Günü buluşmaları devam ediyor.

Halk Günü buluşmaları aralıksız devam ediyor
  • 10 Aralık 2017, Pazar 10:44

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilki Ağustos 2015’te yapılan ve her ayın ilk salı günü düzenlenmeye devam eden Halk Günü buluşmalarında bir kez daha hemşehrileriyle bir araya geldi. Randevusuz bir şekilde vatandaşları dinleyen Başkan Zolan, oldukça yoğun katılımın olduğu aralık ayı buluşmalarında da halkın istek, sorun, görüş ve önerilerini dinledi. Halk Günü buluşmalarının, kendisi için çok önemli olduğunu belirten Başkan Osman Zolan, “Vatandaşlarımızla sürekli iç içeyiz. Her gittiğimiz mecrada kendileri ile bir araya gelerek sohbet etme imkanı buluyoruz. Bunun yanında 29 aydır düzenlediğimiz Halk Günü buluşmalarımızda da bir araya geliyoruz. Burada randevusuz bir şekilde bir araya gelip birebir konuşma fırsatı buluyoruz” dedi.

“Öncü olmaktan dolayı mutluyuz”

Denizli'de ilk kez başlattıkları Halk Günü buluşmasının aralıksız devam ettiğini ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Böyle bir projeye Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak öncülük etmekten dolayı da mutluyuz. 2,5 yıla yakın aralıksız olarak vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz” diye konuştu. 

.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık