İznik'in yeni kardeş şehri Sicilya'dan

Meclis toplantısında Sicilya’nın seramik şehri Santo Stefano Dı Camastra ile İznik’in kardeş şehir olması karara bağlandı.

İznik'in yeni kardeş şehri Sicilya'dan
  • 06 Mart 2018, Salı 22:02

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açılış konuşmasında “Değerli meclis üyeleri, sevgili mesai arkadaşlarım. Bir meclisimizde daha sizlerle birlikteyiz. Bizler burada hep birlikte aldığımız kararlar ile ilçemizde bir çok irili ufaklı yatırımlara imza attık. İlçemizi hak ettiği konuma getirmek için birlikte kararlar aldık. İnşallah bundan sonrada ilçemizin ve hemşerilerimizin ihtiyaçlarına dönük kararları yine burada hep birlikte almaya devam edeceğiz. Ben bu vesile ile tüm meclis üyelerimize çalışmaları, destekleri için teşekkür ediyorum.2018 yılı içerisinde de alacağımız kararların ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

15 Gündem Maddesi ile toplanan mecliste ilk olarak Şubat 2018 ayına ait meclis toplantısında alınan kararların özetleri onaylandı.

Toplantının ikinci gündem maddesi olan İznik ile İtalya’nın Sicilya bölgesinde yer alan seramik kenti Santo Stefano Dı Camastra şehrinin kardeş şehir olmasını görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Meclise gönderilen dilekçeler ve raporlar incelenmek üzere ilgili komisyonlara havale edilirken, bir sonraki meclis toplantısının 3 Nisan 2018 tarihinde saat 15.00’da gerçekleştirilmesi oy birliği ile kabul edildi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık