Karacabey Belediyesi altyapısını güçlendiriyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, BUSKİ yöneticileri ile bir araya gelerek, gelecek dönem ilçede gerçekleştirilecek altyapı yatırımlarını değerlendirdi

Karacabey Belediyesi altyapısını güçlendiriyor
  • 21 Mart 2018, Çarşamba 0:00

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, BUSKİ yöneticileri ile bir araya gelerek, gelecek dönem ilçede gerçekleştirilecek altyapı yatırımlarını değerlendirdi.


BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Devrim İzgi, İçme Suyu Daire Başkanı Haluk Emre Akgün, Kanalizasyon Daire Başkanı Rafi Demirel ve BUSKİ Karacabey Şube Müdürü Hakan Kaya’nın da hazır bulunduğu toplantıda, BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından sağlanan AYB kredisi kapsamında, ilçede gerçekleşecek altyapı yatırımları masaya yatırıldı.

 

İçme suyu şebeke hatları ve taşıyıcı kanalizasyon yağmur suyu hatlarının yenilenmesi ile ilgili projelerin değerlendirildiği toplantıda, vatandaşların talep ve önerileri BUSKİ yetkililerine iletildi.

 

Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçede devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Özkan, çalışmaların gayet güzel gittiğini belirterek, “İlçemizde devam eden çalışmalar dışında, önümüzdeki dönemin altyapı yatırımlarının planlaması da yapıldı. Bu nedenle oldukça mutluyuz. Geçen yıl başlayan altyapı çalışmalarımıza, bu yıl da hız kesmeden devam ediyoruz. Tüm bunlara devam ederken, gelecek yılın çalışmalarını da sonuçlandırıyoruz” dedi.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık