Karacabey’de “Başkanımla Okuyorum” etkinlikleri hız kesmiyor

aracabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından başlatılan ve her hafta bir başka okulda ilkokul öğrencileri ile gerçekleştirilen 'Başkanımla Okuyorum' etkinlikleri, ses getirmeye devam ediyor.

Karacabey’de “Başkanımla Okuyorum” etkinlikleri hız kesmiyor
  • 28 Mart 2018, Çarşamba 0:00

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından başlatılan ve her hafta bir başka okulda ilkokul öğrencileri ile gerçekleştirilen 'Başkanımla Okuyorum' etkinlikleri, ses getirmeye devam ediyor.

 

Bursa kamuoyunda da önemli bir yankı bulan etkinliklerin bu haftaki bölümü, Keşlik Mahallesi İlkokulu ve Orta Okulu’nda gerçekleştirildi.

 

Yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında öğrenciler, belediye başkanı ile aynı masada kitap okuma heyecanına ortak olurken, Başkan Ali Özkan sanal ortamda yer alan zararlı içeriğe karşı öğrencilerin uyanık olması gerektiğine dikkat çekti.

 

Okuma alışkanlığı başarıyı peşinden getirir

 

Belediye Başkanı Ali Özkan, bu anlamlı etkinlik için katılım gösteren öğrencilere teşekkür ederek, “Bizler, eğitime ve öğretime son derece önem veriyoruz. Bununla alakalı, ilçemizde bu zamana kadar çeşitli yaptırımlarımız olmuştu. Bugün de böyle güzel bir sosyal sorumluluk projesi ile sizlerin karşısına çıkmaktan son derece mutluyuz. Sizlerle bu anlamlı etkinlikte bir araya gelmenin mutluluğunu hepimiz yaşıyoruz. Kitap okumanın giderek köreldiği ve yerini sanal ortamların aldığı günümüzde, hala kitap okuma alışkanlığını sürdüren arkadaşlarımız elbette var. Okuma alışkanlığı kazanmamız, tüm hayatımız boyunca bize gereken özgüveni ve başarıyı da beraberinde getirecektir. Bu vesile ile etkinliklere katılım gösteren tüm öğrenci ve öğretmenlerine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık