‘Masal Gezginleri’ çocuklar için sahnede

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun Masal Gezginleri, ‘Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler’ masalını Hançerli Kültür Merkezi’nde çocuklar için sahneledi.

‘Masal Gezginleri’ çocuklar için sahnede
  • 09 Şubat 2018, Cuma 21:28

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun birbirinden güzel masalları çocuklarla buluşturan ekibi Masal Gezginleri, ‘Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler’ masalını Hançerli Kültür Merkezi’nde çocuklar için sahneledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, tiyatro salonlarına gitme olanağı bulamayan ve çevre yerleşimlerde yaşayan çocuklara yönelik ‘Masal Gezginleri’ adlı yeni bir projeye başladı. Masal Gezginleri, alışılagelmiş çocuk tiyatrolarından farklı olarak her an, herhangi bir yerde, hiçbir destek unsura ihtiyaç duymadan seyircisi ile buluşabilen bir anlatı tiyatrosu…

Birbirinden güzel masalları çocuklarla buluşturan ve 7 sanatçıdan oluşan Masal Gezginleri, masalların çocuğun hayal gücünü zenginleştiren, ana dilini geliştiren, dinleme alışkanlığı kazandıran ve öğrenmeye hazırlayan bir araç olduğu bilinciyle yoluna devam ediyor.

Masal Gezginleri, bu sezon ilk olarak, çok sevilen ‘Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler’ adlı masalı kendi yorumlarıyla çocuklarla buluşturdu. İlk olarak Hançerli Kültür Merkezi’nde sahnelenen keyifli oyunu neşeyle izleyen çocuklar, beğenilerini de alkışlarıyla gösterdi. Oyun, 21 Şubat’ta Hanımlar Lokali’nde ve 28 Şubat’ta da Yavuz Selim Yaşam Merkezi’nde sahnelenecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık