Mudanya arama kurtarma halkla buluştu

İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü tarafından düzenlenen Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında Kent Meydanı’nda kurulan stantlarda vatandaşlarla bir araya gelen Mudanya Belediyesi Arama Kurtarma Birimi (MAK), kullandığı arama ve kurtarma malzemelerini halka tanıtırken, doğal afetlere karşı da bilgilendirme yaptı.

Mudanya arama kurtarma halkla  buluştu
  • 08 Mart 2018, Perşembe 11:56

İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü tarafından düzenlenen  Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında Kent Meydanı’nda kurulan stantlarda vatandaşlarla bir araya gelen Mudanya Belediyesi Arama Kurtarma Birimi (MAK), kullandığı arama ve kurtarma malzemelerini halka tanıtırken, doğal afetlere karşı  da bilgilendirme yaptı.

Bursa genelinde hizmet veren resmi ve gönüllü arama kurtarma ekipleri, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü tarafından düzenlenen   Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Hafta boyu çeşitli etkinlikler yapan resmi ve gönüllü arama kurtarma ekipleri, Kent Meydanı’nda vatandaşları bilgilendirerek tanıtım çalışmaları yaptı. Mudanya Belediyesi bünyesinde kurularak doğal afetlerde, depremlerde hayat kurtarma operasyonlarında görev alan Mudanya Belediyesi Arama Kurtarma Birimi (MAK) de her yıl olduğu gibi bu yıl da kullandığı arama ve kurtarma malzemelerini halka tanıtırken, doğal afetlere karşı  bilgilendirmeler yaptı. MAK standı, Bursa Vali Yardımcısı İbrahim Avcı’dan da tam not aldı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık