Mudanya Belediyesi birim müdürlerine eğitim

Mudanya Belediyesi’nin birim müdürlerine eğitim veren Kamu İhale Uzmanı Murat Arapgirli’ye Başkan Yardımcısı Sevinç Şenşekerci ile birim müdürleri teşekkür plaketi takdim etti.

Mudanya Belediyesi birim müdürlerine eğitim
  • 07 Şubat 2018, Çarşamba 9:39

Taşeron işçilerin devlet kadrosuna alınmasına yönelik 696 sayılı KHK hakkında Mudanya Belediyesi’nin birim müdürlerine eğitim veren Kamu İhale Uzmanı Murat Arapgirli’ye Başkan Yardımcısı Sevinç Şenşekerci ile birim müdürleri teşekkür plaketi takdim etti.

Türkiye'nin örnek alınan belediyelerinden biri olan Mudanya Belediyesi’nin Mudanya'ya hizmet veren çalışanlarına yönelik eğitimleri de sürüyor. Türkiye genelindeki tüm belediyeler tarafından taşeron işçilerin hükümet tarafından kamuoyuna duyurulan yeni bir düzenleme ile kadroya alınma çalışmaları sürerken, Mudanya Belediyesi de taşeron işçileri için çalışmalarını başlattı. Bu kapsamda belediyenin birim müdürlerine 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu ve taşeron işçilerin devlet kadrosuna alınmasına yönelik 696 sayılı KHK hakkında bilgilendirme yapıldı. Kamu İhale Uzmanı Murat Arapgirli, yeni sistemle ilgili Mudanya Belediyesi’nin birim müdürlerine konuyla ilgili eğitim verdi. Başka bir çalışma için Uludağ’da bulunan Arapgirli’ye teşekkür plaketini ise Mudanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Sevinç Şenşekerci ile birim müdürleri takdim etti.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık