Mudanya'da 10 bin metrekare parke taşı döşeniyor

Mudanya’da yaya güvenliğini sağlamak ve araç trafiğini düzenlemek adına başlattığı asfalt kaplama, yenileme ve bakım onarımları hızlı bir şekilde sürdüren Mudanya Belediyesi, Yalı Mahallesi’nde parke taşı döneme çalışmalarına başladı.

Mudanya'da 10 bin metrekare parke taşı döşeniyor
  • 24 Mayıs 2018, Perşembe 17:01

Mudanya’da yaya güvenliğini sağlamak ve araç trafiğini düzenlemek adına başlattığı asfalt kaplama, yenileme ve bakım onarımları hızlı bir şekilde sürdüren Mudanya Belediyesi, Yalı Mahallesi’nde parke taşı döneme çalışmalarına başladı. Yalı Mahallesi’ndeki 20 sokak, Ramazan ayı bitmeden toplamda 10 bin metrekare parke taşıyla kaplanacak.

İlçe genelinde asfalt bakım-onarım ve yenilemenin yanı sıra kaldırım, tretuvar ve parke taşı döşeme çalışmalarını da aralıksız sürdüren Mudanya Belediyesi, Yalı Mahallesi sakinlerinin talepleri doğrultusunda 20 sokakta parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.  Mudanya’da yaya güvenliği ve araç trafiğini düzenlemek adına başlattığı çalışmalara hızlı bir şekilde devam eden Mudanya Belediyesi, 10 bin metrekare parke taşı döşeme çalışması yapacak.  Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yalı Mahallesi 1. Sokak’ta başlayan çalışmalar, Ramazan ayı bitmeden tamamlanmış olacak. Mahalle ve sokaklarda yapılan çalışmaların devam edeceğini vurgulayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Yalı Mahallesi sakinlerine en az rahatsızlık verecek şekilde, en kısa sürede çalışmamız bitecek. Her zaman Mudanyalı hemşehrilerimizin rahat ve huzurlu bir ilçede yaşamasını sağlamaya çalıştık. Ekiplerimiz, gece gündüz çabalayarak Mudanyalıların beklediği hizmetleri ayaklarına götürecek” diye konuştu.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık