Mudanya'nın sultanları 'farklı' döndü

Mudanya Belediyesi, 19’uncu haftanın erteleme maçında Eskişehir Şehir Koleji’ni konuk etti. Mudanya’nın Sultanları baştan sona üstün götürdüğü maçı 43-32 kazandı.

Mudanya'nın sultanları 'farklı' döndü
  • 29 Mart 2018, Perşembe 9:26

Türkiye Kadınlar Süper Lig’inde mücadele eden Mudanya Belediyespor Kulübü, Türkiye Kupası maçları nedeniyle ertelenen 19’uncu hafta karşılaşmasında Eskişehir Şehir Koleji Spor Kulübü’nü ağırladı. Baştan sona üstün götürdüğü maçı farklı kazanan Mudanya’nın Sultanları bu galibiyetle Süper Lig’de kalmayı garantiledi. Bayram Karataş ve Ahmet Kaya hakem ikilisinin yönettiği karşılaşmaya hızlı başlayan Mudanya, üst üste bulduğu gollerle maçın başında skor ve oyun üstünlüğünü ele geçirdi. Üstünlüğü elden bırakmayan Mudanya, ilk devreyi 19-14 önde bitirdi. İkinci yarıya da aynı tempo ve üstünlükle başlayan Mudanya’nın sultanları, Eskişehir temsilcisi karşısında 43-32’lik skorla rahat ve önemli bir galibiyet elde etti.  Mudanya Belediyespor’da Monika, Buket ve İlke attığı gollerle maçta yıldızlaşırken, Eskişehir temsilcisinde de Beyzanur 10 golle takımına katkı sundu.


“ÖNÜMÜZDEKİ SEZON DAHA İYİ OLACAĞIZ”                   


Bu sezon ilk kez mücadele ettikleri Süper Lig’de güçlü takımlara karşı mücadele ettiklerinin altını çizen Mudanya Belediyespor Kulübü Başkanı Erkan Altıntaş, “Aldığımız galibiyetle ilk hedefimiz olan ligde kalmayı garantiledik. Önümüzdeki maçlarda da iyi bir oyun ortaya koyup ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz” dedi. 2018-2019 sezonuna iyi bir takım kurmak istediklerinin de altını çizen Altıntaş, “Yapacağımız takviyeler ile birlikte önümüzdeki sezon daha iyi ve güçlü bir takım olacağımıza inanıyorum. Bize bu yolda emek ve destek veren başta oyuncularımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Mudanya temsilcisi 31 Mart Cumartesi günü saat 15:00’da Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü’nü konuk edecek.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık