Osmangazi’den Türk Sporuna yeni bir Yatırım daha

Osmangazi Belediyesi tarafından temeli geçtiğimiz Mayıs ayında atılan Tunaspor Sosyal Tesisi inşaatında sona gelindi.

Osmangazi’den Türk Sporuna yeni bir Yatırım daha
  • 09 Aralık 2017, Cumartesi 11:16

Osmangazi Belediyesi tarafından temeli geçtiğimiz Mayıs ayında atılan Tunaspor Sosyal Tesisi inşaatında sona gelindi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Tüm mahallelerimizde inşa ettiğimiz spor tesisleri ile gençlerimiz sağlıklı bir şekilde yetişecek ve geleceğimizi inşa edecekler” dedi.

Osmangazi Belediyesi, Tuna Mahallesi’ne ve Tunaspor’a modern bir sosyal tesis kazandırmak için gün sayıyor. Toplam 547 metrekare alan üzerine 2 kat olarak inşa edilecek olan Tuna Sosyal Tesisi’nin ilk katında spor lokali, ikinci katında ise çok amaçlı salon, toplantı salonu yer alacak. İnşaatı tamamlanan Tunaspor Sosyal Tesisi’nin çevre duvarı kaplama çalışmaları da tamamlanma aşamasına geldi. Bina girişi zemin beton parke olacak olan Tuna Sosyal Tesisleri’nin çevresi yeşillendirilip, oturma grupları yerleştirilecek. Çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından önümüzdeki günlerde tesisin açılışı gerçekleştirilecek. 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Tunaspor Sosyal Tesisi’nin geleceğimizin teminatı gençler için ciddi bir yatırım olduğunu ifade ederek, “Gençlerimizin spor yapabileceği yerler. Tüm mahallelerimizde inşa ettiğimiz spor tesisleri ile gençlerimize sahip çıkıyoruz. Bu yapılan hizmetlerle birlikte gençlerimiz sağlıklı bir şekilde yetişecek ve geleceğimizi inşa edecekler” dedi. 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık