Şampiyon Ceyda'dan başkan Türkyılmaz'a ziyaret

Tekvando alanında elde ettiği başarılarla Mudanya’nın göğsünü kabartan Ceyda Şaffak, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı ziyaret etti.

Şampiyon Ceyda'dan başkan Türkyılmaz'a ziyaret
  • 17 Şubat 2018, Cumartesi 10:57

ekvando alanında elde ettiği başarılarla Mudanya’nın göğsünü kabartan Ceyda Şaffak, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı ziyaret etti. 2020 Olimpiyatları’na katılabilmek için Atina'da yapılacak Başkanlık Turnuvası’nda yarışacak olan Ceyda Şaffak, bir sonraki hedefinin ise Mudanya’yı Olimpiyatlar’da temsil etmek olduğunu söyledi. Ceyda’ya başarılar dileyen Başkan Türkyılmaz ise, “Mudanya olarak sizlerden beklentimiz dünya şampiyonluğu” dedi.

Mudanya’yı temsil ederek Türkiye dereceleri elde eden İkbal Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulu öğrencisi Ceyda Şaffak, 2020 Olimpiyatları öncesi çıkacağı müsabakaların öncesinde, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı ziyaret etti.

2020 Olimpiyatları’na katılmak için İstanbul’da düzenlenen, 50 ülkeden 5 bin kişinin katıldığı baraj turnuvalarında kendi sıkletinde birinci olan Ceyda Şaffak, Başkan Hayri Türkyılmaz’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Önümüzdeki günlerde Atina’da yapılacak Başkanlık turnuvasında yarışacak olan Ceyda Şaffak, bir sonraki hedefininse Mudanya’yı 2020 Olimpiyatları’nda temsil etmek olduğunu söyledi.

Tekvando antrenörü Erdal Temel ile babası Recep Şaffak'ın da katılım gösterdiği ziyarette Başkan Türkyılmaz'a verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Ceyda, Mudanya’nın adını tüm dünyada duyurmak istediğini ifade etti. Ceyda’nın Mudanya’nın göğsünü kabarttığını dile getiren Başkan Hayri Türkyılmaz ise, “Bu kentin yöneticisi olarak gençlerimize hep destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Sizlerin elde ettiği başarılar bizlerin mutluluk kaynağı. Geldiğimiz noktada büyük bir gurur kaynağısınız. Mudanya olarak sizlerden beklentimiz dünya şampiyonluğu. Mudanya’yla sizlerin sayesinde herkes gurur duyuyor” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık