Şampiyonlardan Bozbey’e ziyaret

Türkiye’de ve Avrupa’da önemli başarılar elde eden Bursa Tekme Boksu Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları ile bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, amatör spor kulüplerinin desteklenmesi gerektiğine dikkat çekti.

Şampiyonlardan Bozbey’e ziyaret
  • 25 Şubat 2018, Pazar 15:17

Bursa Tekme Boksu Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı sporcuları, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i Halk Evi’nde ziyaret etti. Takım antrenörü Sadettin Gökbulut ve sporcuların katıldığı ziyarette, Nilüfer Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Atakan Çorbacı da yer aldı. 2017 yılında Oğuzhan Edik’in Avrupa şampiyonu olduğunu ve Mümin Şen’in de ağır siklette Türkiye şampiyonu olarak ilk defa Bursa’ya altın madalya kazandırdığını söyleyen kulüp antrenörü Sadettin Gökbulut, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Nilüfer Amatör Spor Kulüpleri Derneği çatısı altında sporcuların daha verimli antrenman gerçekleştirdiğini ve bunun da sonuca olumlu etkileri olduğunun altını çizen Gökbulut, “Nilüfer’e sözümüz vardı ve bu sözümüzü yerine getirmenin onurunu yaşıyoruz. Bursa Tekme Boksu Gençlik ve Spor Kulübü olarak 25 sporcumuzla genel klasmanda Türkiye ikinciliği elde ettik. Türkiye Light Kontak Kick Boks Kulüp Şampiyonluğu’nu da kazandık. Sporcularımızdan Oğuzhan Edik Avrupa şampiyonu olarak bizi onurlandırdı.Samet Ayar Türkiye şampiyonu oldu. Bilal Ahmet Gökbulut önümüzdeki yıl Milli Takım formasıyla uluslararası alanda Türkiye’yi temsil edecek. Bunun yanında Süper Lig’de mücadele eden Esin Bahar, Ebrar Sağır, Tuğra Kırmansal, Gülizar Çınar, Arya Çınar, ve Furkan Bezekçi kendi kategorilerinde Türkiye birincisi oldular. Adını sayamadığım ama Türkiye genelinde ikincilik ve üçüncülük kazanan sporcularımız da sizlerin destekleriyle Bursa’yı ve Nilüfer’i en iyi şekilde temsil ettiler ve bu sevincimizi sizinle paylaşmak istedik” dedi.

 

"Destek için belediyelerin önü açılmalı"

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de amatör sporların, gençlerin gelişmesinde önemli rolü olduğuna dikkat çekerek, Bursa Tekme Boksu Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını kutladı. Bozbey, “Federasyonların kulüplere destek sağlaması biraz zor görünüyor.

 

Belediyelerin doğrudan destek sağlamasının önünün açılması gerekiyor. Sponsorluk yasasının zorunlu hale gelmesi lazım. Bizim amacımız gençlerimizin spor yapmasını sağlamak. Gençlerin en azından sporun herhangi bir dalıyla uğraşmalarını istiyoruz” diye konuştu. Başkan Bozbey, sporculara hediyeler vererek başarılarından dolayı kutladı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık