Sanatın Kalbi Ördekli Kültür Merkezi'nde Atıyor

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ördekli Kültür Merkezi’nde açılan resim sergisini gezdi.

Sanatın Kalbi Ördekli Kültür Merkezi'nde Atıyor
  • 02 Mayıs 2018, Çarşamba 10:52

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ördekli Kültür Merkezi’nde açılan resim sergisini gezdi.

 

Osmangazi Belediyesi tarafından restore edildikten sonra sanatın merkezi haline gelen Ördekli Kültür Merkezi, her gün birçok sergiye, konferansa, seminere ve tiyatro oyunlarına ev sahipliği yapıyor. Sanatseverlerin en çok tercih ettiği merkezlerin başında gelen Ördekli Kültür Merkezi’nde suluboya, karakalem ve kuru boya resimlerden oluşan 4. kişisel sergisini açan resim öğretmeni Yasemin Süzer,  eserlerini sanatseverlerin beğenisine sundu.

 

Sergiyi gezerek eserler hakkında bilgi alan Başkan Dündar, Ördekli Kültür Merkezi’nin sanatçılara eserlerini sergileme fırsatı sunduğunu ifade ederek, “Toplumun her kesimi amatör ya da profesyonel olarak mutlaka sanatla uğraşmalı. Belediyelerimiz bünyesinde açılan kurslar sayesinde vatandaşlarımız sanatsal faaliyetlerde yer alıyor. Hatta bu kurslardan profesyonel sanatçılar çıkabiliyor. Serginin sahibi Yasemin Süzer de, belediyeler tarafından açılan kurslarda hem eğitmenlik yapıyor hem de birbirinden güzel eserler yaparak sanatseverlerin beğenisine sunuyor. Çok güzel bir sergi olmuş. En büyük temennimiz sanatla yetişen nesillere ön ayak olabilmek. Tüm resim severleri bu güzel eserleri görmeye davet ediyorum” dedi.

 

Sergisi hakkında bilgiler veren resim öğretmeni Yasemin Süzer de, “Sergimde Kuru boya, pastel ve suluboya olarak çalıştığım 63 resim yer alıyor. Bu benim 4. Kişisel sergim. 1 yılda hazırladığım bu sergi 1 hafta süresince Ördekli Kültür Merkezi’nde sergilenecek. Tüm sanatseverleri sergimi görmeye bekliyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık