Yeniden inşa edilen Abdullah Bazencir Köprüsü trafiğe açıldı.

71 metre uzunluğa, 24 metre genişliğe sahip çift yönlü, yaya geçitli Abdullah Bazencir Köprüsü, Vali Ali Mantı ve Belediye Başkanı Yücel Barakazi tarafından trafiğe açıldı.

Yeniden inşa edilen Abdullah Bazencir Köprüsü trafiğe açıldı.
  • 07 Aralık 2017, Perşembe 21:28

Bingöl’de yaşanan sel felaketinin ardından yeniden inşa edilen Abdullah Bazencir Köprüsü trafiğe açıldı.

71 metre uzunluğa, 24 metre genişliğe sahip çift yönlü, yaya geçitli Abdullah Bazencir Köprüsü, Vali Ali Mantı ve Belediye Başkanı Yücel Barakazi tarafından trafiğe açıldı.

Vali Mantı, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, iki köprünün arka arkaya tekrardan ulaşama açılmasının vatandaşları son derece rahatlattığını söyledi.

Vali Mantı, “Öncelikle başkanımıza yoğun gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bingöl’de iki köprümüzün arka arkaya tekrardan ulaşama açılması halkımızı hem de bizleri son derece rahatlattı. Son derece güzel bir köprü yapılmış. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bingöl halkımızın sabrına ve teveccühüne teşekkür ediyorum. Firmamız söz verdiği zamanda bitirdi köprüyü bu anlamda firma yetkililerimize teşekkür ediyorum. Verilen işler zamanında bitirildiğinde biz bir kat daha mutlu oluyoruz. Bu köprümüzün başta Bingöl halkı olmak üzere herkese hayırlı olsun diliyorum” şeklinde konuştu.

BARAKAZİ: “ARAÇ VE YAYA KÖPRÜSÜ HAYIRLI OLSUN”

Belediye Başkanı Yücel Barakazi ise, Abdullah Bazencir Köprüsü ile Çapakçur Deresi üzerinde yapılan yaya köprüsünün kısa sürede tamamlandığını söyledi.

Köprüyle birlikte Bahçelievler Mahallesi ile Karşıyaka Mahallesi arasında bağlantı sağlayan yolun da asfaltlandığını vurgulayan Barakazi, şunları söyledi: “13 Nisan’da meydana gelen sel felaketi sonucu bu köprümüz ile Çapakçur Deresi üzerinde bulunan yaya köprümüz yıkıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz, Sayın Milletvekilimiz Enver Fehmioğlu ve Sayın Valimiz Ali Mantı’nın girişimleriyle köprüleri AFAD üzerinden finansman etmek için müracaatta bulunduk. Sayın Valimiz burada talebimizi onayladıktan sonra AFAD’a gittik ve siyasilerimizin girişimiyle AFAD parayı gönderdi. Daha sonra yaptığımız bir davetiye usulüyle burayı ihale ettik. İhaleyi de hem siyasilerimiz hem de Sayın Valimizin huzurunda gerçekleştirdik ki şaibelere sebep olmasın ama buna rağmen farklı şeyler söylendi. Ama burası gayet şeffaf bir şekilde ihale edildi. İhaleyi alan yüklenici firma belirlenen zamanda işini tamamladı. Aşağı Çarşı’dan köprüye bağlantı sağlayan yan yolu da yükselttik. Köprümüzün resmi açılışımızı Sayın Cumhurbaşkanımızın tarafından gerçekleştirilecektir. Abdullah Bazencir Köprüsü ve Çapakçur Deresi üzerinde yapılan yaya köprümüzün hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık