Yıldırım, yeni girişimcilerin tercihi oluyor

İlçenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak adına önemli projelerin ve işyeri açılmasını kolaylaştıracak adımların atıldığı Yıldırım, girişimcilerin tercihi olmaya devam ediyor.

Yıldırım, yeni girişimcilerin tercihi oluyor
  • 24 Şubat 2018, Cumartesi 9:38

İlçenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak adına önemli projelerin ve işyeri açılmasını kolaylaştıracak adımların atıldığı Yıldırım, girişimcilerin tercihi olmaya devam ediyor.

Yıldırım’ın ekonomisini güçlendirmek adına esnafın yanında yer alan projeler gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde 2014’den bugüne 2 bin 872 işyerine çalışma ruhsatı verdi. İlçede açılan her yeni işyerinin Yıldırımlılar için yeni bir ekmek kapısı ve istihdam anlamına geldiğini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Her mahalleye eşit hizmet götürerek iş yerlerimizin çoğalmasını sağlıyoruz. Böylelikle işletme sayılarının artmasıyla birlikte bölgelerimizin ekonomik değerleri çoğalıyor. Yıldırım Belediyesi olarak her zaman esnafımızın yanında yer alıyoruz. . Esnafımız güçlüyse bizde güçlüyüz demektir. Yatırımcı da, işveren de tercihini Yıldırım’dan yana kullanarak ekonomimize katkı sağlıyor" dedi.

MODERN BELEDİYECİLİK HAYATI KOLAYLAŞTIRIYOR

Hayata geçirdikleri proje ve hizmetler ile Yıldırım’ın marka değerini yükseltmek için çalıştıklarını dile getiren Başkan Edebali, “Her geçen gün daha güzel, güvenli ve huzurlu bir Yıldırım yaratıyoruz. Göreve geldiğimiz günde ilçemizde faaliyet gösteren iş yeri sayısı ile hizmet bayrağını devrettiğimiz gün ilçemizde faaliyet yürüten işyeri sayısı bizim başarımızı ortaya koyacak en önemli parametrelerden birisi olarak değerlendiriyor ve çalışmalarımıza bu doğrultuda yön veriyoruz” diye konuştu. E-belediyecilik alanında yapılan önemli atılımların ilçedeki iş yeri açma ve çalıştırma ruhsat başvuruları ile ruhsat harcı ödemelerinin internet üzerinden yapılmasına da olanak sağladığını vurgulayan Başkan Edebali, “Vatandaşlarımızın taleplerine artık daha hızlı yanıt veriyoruz. ‘Modern belediyecilik’ politikamızla insanlarımızın günlük hayatını kolaylaştıracak projeler üretiyoruz” ifadelerini kullandı.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık