Yıldırım'ın gururları başarıya doymuyor

Yıldırım Belediyesi, Sağlıklı nesillerin inşa edilmesine, spora ve sporcuya verdiği destekle ivme kazandırırken başarılı sporcuları ödüllendirmeye devam ediyor.

Yıldırım'ın gururları  başarıya  doymuyor
  • 03 Mayıs 2018, Perşembe 0:00

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ulusal ve uluslararası şampiyonalarda başarı kazanan Yıldırım Belediye Spor Kulübü sporcularını Yıldırım Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda konuk ederek ödüllendirdi. Başarılı sporcuları meclis toplantılarında ağırlayarak ödüllendirerek yeni zaferler için teşvik ettiklerini belirten Başkan Edebali, “Sporcularımızın elde ettiği başarılar, spor şehri hedefimize yürüyüşümüzün sağlam adımları. Spora ve sporcuya yapılan yatırım sonucunda kazanılan zaferlerle Belediyemiz, Spor Kulübümüz ve sporcularımız spor arenasında adından sıkça söz ettiriyor. İlçemizin sportif başarılarla anılan bir şehir olmasına katkıda bulunan tüm sporcu kardeşlerimizi kutluyor, başarıları dolayısıyla kendilerini tebrik ediyorum” dedi.
ZAFERLERİN ADRESİ YILDIRIM
Satranç branşında elde ettiği sonuçlarla Yıldırım’ı başarıyla temsil eden Safiye Öykü İnce, Arnavutluk’un Diras şehrinde düzenlenen Satranç şampiyonasında dünya üçüncüsü olarak Yıldırım’ın gururu oldu. Halter branşında sayısız başarısı olan Yıldırım Belediyesporlu Ramazan Kara, Ağrı’da düzenlenen Gençler Kulüpler Halter Şampiyonası’nda toplamda 254 kilogram kaldırarak Türkiye şampiyonluğunu Yıldırım’a getirdi. Öte yandan aynı organizasyonda takım halinde mücadele eden Yıldırım Belediyespor Halter Takımı, 68 kulüp arasında dördüncü olarak önemli bir başarıya imza attı. 2017-2018 sezonunu Süper Amatör Lig şampiyonu olarak tamamlayan ve Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Yıldırım Belediyespor’un takım kaptanı Turgut Yılmaz ve en genç ismi olan kaleci Semih Düzcan, şampiyonluk kupasını meclis üyelerine takdim etti. Başarılı sporcular Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve meclis üyeleri tarafından ödüllendirildi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık