Başkan Yanılmaz , ''Elazığ’a Hizmet Aşkımız Bitmeyecek''

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Akçakiraz Beldesi Yenice Mahallesi'nde Elazığ Belediyesi tarafından yaptırılan asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi

Başkan Yanılmaz , ''Elazığ’a Hizmet Aşkımız Bitmeyecek''
  • 13 Aralık 2017, Çarşamba 14:19

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, Yenice Mahallesi Muhtarı İsmail Teknetaş ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.
İki buçuk kilometre uzunluğundaki yol Elazığ Belediyesi tarafından asfaltlanarak Elazığ-Diyarbakır çevre yoluna bağlandı.
Akçakiraz Beldesi Yenice Mahalle Muhtarı İsmail Teknetaş, yolun çok bozuk olduğunu ve vatandaşların sıkıntı çektiğini belirtti. Muhtar Teknetaş:” Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 1300 hanenin hayır duasını aldı. Bu hizmeti mahallemize kavuşturduğu için kendisine çok teşekkür ediyorum”dedi.
 “AKÇAKİRAZ’DA BİR İŞBİRLİĞİ, KADER BİRLİĞİ, GÜÇ BİRLİĞİ ÖRNEĞİNİ GÖRÜYORUZ”
Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya ise yaptığı açıklamada Akçakiraz Belediyesi olarak imkânlarının kısıtlı olduğunu ve bu hizmeti Başkan Yanılmaz sayesinde Yenice Mahallesine kavuşturduğunu belirtti. Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya: “Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın olağanüstü katkılarıyla bugün 38 mahallesinin yanında bugün Akçakirazımıza bu hizmeti sunması bizi son derece mutlu etmiştir. BSK dediğimiz sıcak asfalt finişer ile seriliyor. Bir belde belediyesinin, bir köy, bir mahallenin finişer asfalt serimi yapıldığı yerdeyiz. Hakikaten bizim kısıtlı imkanlarımızla bunları yapmamız mümkün değil ama Büyükşehir olmadan bir Büyükşehir edasıyla çalışan buralara kadar hizmet getirmek, katkı sunmak Elazığ Belediye Mücahit Yanılmaz’a ve çalışan ekibine yakışan bir davranıştı. Bugün Akçakirazımızda bir işbirliği, güç birliği, kader birliğinin bir örneğini görüyoruz”dedi.
BAŞKAN YANILMAZ: “HEMŞERİLERİMİZİN YÜZÜNDEKİ TEBESSÜMÜ GÖRMEK İNANIN HİZMETE BEDELDİR”
Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ’ın 38 mahallesinin her caddesine her sokağına hizmet götürürken, beldelerin, ilçelerin de ihtiyaçlarını karşılamanın mücadelesini verdiklerini belirterek açıklamasında şunları söyledi: “Akçakiraz Beldemizin Yenice Mahallesi’ndeyiz. Buraya BSK asfalt döküyoruz. Ama buradaki hemşerilerimizin yüzündeki tebessümü görmek inanın hizmete bedeldir, baktığımız şey de budur. Akçakirazımıza hayırlı uğurlu olsun. Biz elbirliğiyle şehrin bütün alanlarına hizmeti götürüyoruz. 38 mahallemizde hizmet yaparken, 38 mahallemizin her caddesine her sokağına hizmet götürürken, beldelerimizin, ilçelerimizin de ihtiyaçlarını karşılamanın mücadelesini veriyoruz. Bu çerçevede bugün Akçakiraz Beldemizin Yenice Mahallesi’ndeyiz. Vatandaşlarımız bundan sonra daha rahat bir şekilde buradan araçlarıyla geçme imkânına sahip olacaklar. Yaya yürüyenler tozdan dumandan kurtulmuş olacaklardır. Ben bu vesileyle özellikle sürücülerden bu güzel yollarda trafik kurallarına uymalarını istiyorum. Biz güzel yolları yapıyoruz, ancak yollarda hız yapıyorlar, trafik kurallarına uymuyorlar. Ben vatandaşlarımızdan trafik kurallarına uymalarını istiyorum. Yolun güzelliği size bir zarar vermesin sizin mutluluğunuzu arttırsın. Bu duygu ve düşüncelerle bu yolun Akçakirazımıza ve Yenice Mahallemize hayırlı uğurlu olsun.”


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık