Mudanya'da Çalışma Seferberliği

Mudanya Belediyesi; Ömerbey, Eğitim, Burgaz, Halitpaşa, Yalı, Siteler, Yeni Mahalle, Yalıçiftlik, Akköy, Esence ve Evciler’de toplamda 41 bin metrekare parke taşı döşeyecek.

Mudanya'da Çalışma Seferberliği
  • 24 Mayıs 2018, Perşembe 17:02

İlçe genelinde kullanılamaz hale gelen cadde ve sokaklarda yenileme çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi; Ömerbey, Eğitim, Burgaz, Halitpaşa, Yalı, Siteler, Yeni Mahalle, Yalıçiftlik, Akköy, Esence ve Evciler’de toplamda 41 bin metrekare parke taşı döşeyecek.

Mudanya’da artan nüfusla birlikte ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi için 2014 yılından bu yana üst yapıya önem veren Mudanya Belediyesi, kullanılamaz hale gelen cadde ve sokaklarda yenileme işlemlerini sürdürüyor. Sokak sokak yürütülen çalışmalarla ilçeye yeni ve modern bir görünüm kazandıran Mudanya Belediyesi, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan bölgeleri parke taşıyla kaplayacak. Ömerbey, Eğitim, Burgaz, Halitpaşa, Yalı, Siteler, Yeni Mahalle, Yalıçiftlik, Akköy, Esence ve Evciler’de toplamda 41 bin metrekare parke taşı döşeyecek. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin dur durak bilmeden çalıştığını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Gerek kendi planlamalarımız gerekse de mahalle muhtarlarından gelen talepler neticesinde ilçe genelinde önümüzdeki süreçte çalışmalarımız devam edecek. Bu güne kadar kırsalda dahil Mudanyalıların taleplerinin de ötesinde bir çalışma yürüttük. Bakım ve onarım çalışmaların yanı sıra, vatandaşların resmi olarak ilettikleri talepler değerlendirilerek çalışma programı içerisine alındı. İhtiyaç duyulan sokak ve caddelerde onarım çalışmalarımız devam edecek” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık