Başkan Eroğlu: 2018'de 70 bin ton asfalt dökeceğiz

Başkan Eroğlu yaptığı açıklamada: ''2018 yılı içerisinde yaklaşık 70 Bin ton asfalt dökmeyi planlıyoruz. Bu miktarın 50 Bin tonluk kısmını Belediyemiz asfalt ekibi ile 20 Bin tonluk kısmını da ihale ederek Tokat’ımızın önemli bir kısmının asfaltını yenilemiş olacağız.'' dedi

Başkan Eroğlu: 2018'de 70 bin ton asfalt dökeceğiz
  • 23 Şubat 2018, Cuma 10:28

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu 2018 yılı asfalt programı çerçevesinde, teknik ekibi ile birlikte şehrin cadde ve sokaklarını gezerek incelemelerde bulundu.

Başkan Eroğlu yaptığı açıklamada: “Daha öncesinde arkadaşlarımızla programı yapılan, asfalt yapılacak cadde ve sokakları bir de yerinde görmek istedik. Tabi asfalt işi pahalı ve zaman alan bir iş. Bizler de ana arterler başta olmak üzere 2018 yılı içerisinde programımızda bulunan alanları öncelik sırasına göre planlamak amacıyla iki gündür inceliyoruz.

2018 yılı içerisinde yaklaşık 70 Bin ton asfalt dökmeyi planlıyoruz. Bu miktarın 50 Bin tonluk kısmını Belediyemiz asfalt ekibi ile 20 Bin tonluk kısmını da ihale ederek Tokat’ımızın önemli bir kısmının asfaltını yenilemiş olacağız.

Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu teknik ekibi ile birlikte; Karşıyaka Orhangazi Caddesi 2. Kısım, Altıyüzevler, Güneşli, Bedestenlioğlu, Derbent, Soğukpınar, Mahmutpaşa, Perakende, Doğukent (Toki), Alipaşa ve Esentepe Mahallelerinde incelemelerde bulundu.

HABERE AİT VIDEO


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık