Öğrencilere Motivasyon Gezisi

Tunceli Merkez ve 7 İlçemizdeki Lise Son (12. Sınıf) 632 öğrencimiz Vali/Belediye Başkan V. Tuncay Sonel, tarafından moral-motivasyon amacıyla uçakla, İstanbul ve İzmir`e, üniversiteleri gezmeye gönderildi.

Öğrencilere Motivasyon Gezisi
  • 18 Aralık 2017, Pazartesi 18:06

Tunceli Merkez ve 7 İlçemizdeki Lise Son (12. Sınıf) 632 öğrencimiz Vali/Belediye Başkan V. Tuncay Sonel, tarafından moral-motivasyon amacıyla uçakla, İstanbul ve İzmir`e, üniversiteleri gezmeye gönderildi.

 

Lise son sınıfta okuyan öğrencilerimize moral ve motivasyon açısından destek vermek, gezerken öğrenmelerini sağlamak ve üniversiteleri tanımak amacıyla, Vali/Belediye Başkan V. Tuncay Sonel tarafından organize edilen gezi kapsamında altıncı ve yedinci öğrenci kafilesi bugün Tunceli`den yola çıktı. 

        Bugün uçakla İstanbul`a gönderilen 67 öğrencimiz, gezi kapsamında iki gün süre ile İstanbul`daki çeşitli üniversiteleri ziyaret edecekler. Öğrencilerimize 3 öğretmenimiz de eşlik edecekler.         

 

04.12.2017 Pazartesi günü Valilik bahçesinde öğrencilerimiz için yapılan uğurlama törenine, Vali/Belediye Başkan V. Tuncay Sonel, Vali Yardımcısı Selçuk Yosunkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aslanoğlu, basın mensupları ile öğrenci velileri katıldı.

 

        Vali/Belediye Başkan V. Tuncay Sonel öğrencileri uğurlarken yaptığı konuşmada:

 

“Nasılsınız, iyi misiniz gençler? Birazdan sizi yolcu edeceğiz. Elazığ`a kadar karayolu, oradan uçağa bineceksiniz. İnşallah sağ salim İstanbul’a gideceksiniz. Sabah erken saatlerde altıncı grup gitti. Siz yedinci grupsunuz. Çarşamba günü de sekizinci grupla beraber gezimiz tamamlanacak.

Gençler her biriniz bizim için çok değerlisiniz. Gidin İstanbul’a, orada iki gün gezin, boğaz turu yapın, üniversite ve İstanbul ziyareti sizin için değişiklik olacak. Bu geziler sizler için moral ve motivasyon olsun istiyoruz. Bizim de sizlerden isteğimiz, üniversite sınavlarında başarılı olmanız, İnşallah sonbaharda da sizi böyle üniversiteyi kazanmış bir şekilde yolcu ederiz. Bazılarınız İstanbul’a bazılarınız İzmir’e, bazılarınızı Eskişehir’e yolcularız. Kendinize iyi bakın, hepinize başarılar diliyoruz. Yolunuz açık olsun” dedi.

 

Uğurlamaya katılan öğrenci velileri Vali/Belediye Başkan V. Tuncay Sonel’e eğitime verdiği katkılardan dolayı teşekkür ettiler. Hatıra fotoğrafları çekildikten sonra öğrenciler Elazığ Hava Limanı'na uğurlandı.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık