Mudanya Kitap Günleri Başladı

Mudanya Belediyesi’nin her yaştan insana kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla tarihi yerleşim merkezi Girit Mahallesi’nde düzenlediği “Mudanya Kitap Günleri” başladı.

Mudanya Kitap Günleri Başladı
  • 24 Mayıs 2018, Perşembe 16:55

Mudanya Belediyesi’nin her yaştan insana kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla  tarihi yerleşim merkezi Girit Mahallesi’nde düzenlediği  “Mudanya Kitap Günleri” başladı. Bir hafta sürecek etkinlik kapsamında başlatılan Kitap Kumbarası kampanyasıyla da köy okullarına kütüphane kurulacak.

Mudanya Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Mudanya Kitap Günleri” başladı. Girit Mahallesi Alt Cadde’de kurulan stantlar, ilk günden yoğun ilgi gördü. Her yaştan insana kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla  kentin açık hava müzesi konumundaki tarihi yerleşim merkezi, Girit Mahallesi’nde düzenlenen etkinliğin açılışını Mudanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Servet Usta, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sevgi Ursavaş, CHP Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Ayyılmaz ve kitapseverler katıldı.
KUMBARADA KİTAP BİRİKSİN, KÖYDE KÜTÜPHANE OLSUN
Etkinlik kapsamında Kitap Kumbarası kampanyası başlatıldı. Kumbarada toplanacak her kitapla, bir köy okuluna kütüphane kurulacağını belirten Başkan Yardımcısı Servet Usta, vatandaşlara çağrıda bulunarak, "Kumbaramıza bir kitap da siz atın. Kumbarada kitap biriksin, geleceğimizin teminatı çocuklarımız kitaplarla büyüsün” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık