Bursa’da huzur ve esenlik için ortak adım

Zabıta Teşkilatı Bursa Koordinasyon toplantısının ikincisi, Osmangazi Belediyesi Sukaypark tesislerinde yapıldı.

Bursa’da huzur ve esenlik için ortak adım
  • 08 Mart 2018, Perşembe 12:47

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’nın koordinatörlüğünde Osmangazi Belediye Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Osmangazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Erkan Albayrak ile Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Enver Karakoç ile Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı şube müdürleri ve ilçe belediyeleri zabıta müdürleri katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Enver Karakoç, “Zabıta olarak halkımızla birebir ilişki içerisinde büyük bir özveriyle görev yapıyoruz. Güler yüzlü, yapıcı bir hizmet anlayışı sunmayı amaçlıyoruz. Cezalandırıcı zabıta imajını silerek, eğiten, yol gösteren, bilinçlendiren ve ortak sorunlara en iyi çareyi halkın katılımıyla ortaya koyan, halkın her zaman yardımına koşan çağdaş bir zabıta hedeflerine hep birlikte ulaşmaya çalışıyoruz” dedi.

Osmangazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Erkan Albayrak da Zabıta’nın değerine işaret etti. Toplantıda 17 ilçe zabıta müdürlerinin aldıkları ortak karar ile tüm ilçelerde denetim, kontrol ve operasyonlarda bulunacak olan yeni bir ‘Ortak Zabıta Amirliği’ kurulması kararlaştırıldı.

Zabıta Koordinasyon toplantısında İlçe Belediyesi Zabıta Müdürleri de zabıtanın ortak sorunlarını dile getirdi. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’nın koordine ettiği Zabıta Koordinasyon Toplantıları her ay bir ilçede yapılacak.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık