Başkan Dündar Öğrencilerin Sofrasına Konuk Oldu

Ramazan ayında vatandaşlarla buluşmalarını sürdürerek iftar sofralarına konuk olan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Milli Türk Talebe Birliği Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Başkan Dündar Öğrencilerin Sofrasına Konuk Oldu
  • 28 Mayıs 2018, Pazartesi 0:00

Ramazan ayında vatandaşlarla buluşmalarını sürdürerek iftar sofralarına konuk olan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Milli Türk Talebe Birliği Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Burhaneddin Kayhan İlim ve İrfan Mektebi’nde düzenlenen iftar yemeğinde ilk olarak kazanların başına geçerek üniversite öğrencilerine yemek dağıtan Başkan Dündar, ezanın okunmasının ardından orucunu yüzlerce üniversite öğrencisi ile birlikte açtı. İftarın ardından bir konuşma yapan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı gençlerimizi önemsiyoruz. Gençlerimize yönelik birçok yatırımımız ve faaliyetimiz var. Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim almaları adına ilçemizdeki 250 okulumuza çeşitli hizmetler götürdük. Türkiye'nin tek çatı altında inşa edilen en büyük okulu olan Uluslararası Murad Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni Bursa'ya kazandırdık. Bu okulumuzda 56 ülkeden öğrenciler eğitim alıyor. Bu okul, Türk Milleti’nin tarihteki misyonunu temsil eden, bizim felsefemizi ve kültürümüzü yansıtan, işlevi ve ismiyle de Bursa’ya yakışan bir okul oldu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla inşa edilmiş bir proje okulu. Burada yetişecek olan öğrencilerimiz, aldıkları eğitim ile birlikte insanlığın barış içerisinde yaşamasına vesile olacaktır. Ayrıca Mehmet Akif Mahallemizde de 24 derslikli Hacı Akkadın Tarman Okulu'nu inşa ettik. İki tane anaokulu inşa ederek öğrencilerimizin hizmetine sunduk” dedi.

Gençlerin iyi bir eğitim alarak yetişmesisin ülkemiz adına yapılan en güzel yatırım olduğunu ifade eden Başkan Dündar, “Bu düşünce ile birçok projede gençlerimizle birlikte oluyoruz. Bugün öğrencilerimiz geçmişe oranla çok iyi şartlarda eğitim alıyorlar. Buna şükretmeliyiz. Bizler, sizler için her türlü imkanı seferber ediyoruz. Sizlere de derslerinize çok çalışıp okulunuzu en iyi derece ile bitirmek kalıyor. Herkes görevini en iyi şekilde yaptığı sürece ülkemiz çok daha iyi yerlere gelecektir” diye konuştu.

İftar yemeğinin ardından Milli Türk Talebe Birliği Bursa İl Başkanı Samet Enes Öztürk, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkür plaketi takdim etti.


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık