Başkan Özdemir '' Engelli Olmak Hayatı Yaşamak İçin Engel Değildir''

Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya Şehzade Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi'ndeki engelli öğrenciler ve aileleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Özdemir '' Engelli Olmak Hayatı Yaşamak İçin Engel Değildir''
  • 05 Aralık 2017, Salı 13:22

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya Şehzade Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi'ndeki engelli öğrencilerimiz ve aileleri ile kahvaltıda bir araya geldi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle düzenlenen kahvaltı programında konuşan Başkan Özdemir şu ifadelere yer verdi;

 

 “3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması elbette engelli vatandaşlarımızın sadece bir gün veya bir hafta hatırlanması anlamına asla gelmemelidir. Sizlerle zaman zaman bir araya gelmekten keyif alıyoruz. Bu özel günler, belirli bir kesimin hatırlanması, onlarla ilgili farkındalık yaratılması vesilesiyle, toplumun dikkatini o kesime yönlendiren, sadece Türkiye'de değil dünyada da süre gelen bir etkinlikler bütünüdür. Bu sevimli çocuklarımız bizlere, hepimize emanettir. Bu çocuklarımızın toplum içinde sosyal hayatta yer edinmeleri ile ilgili yapılan büyük çabaları birlikte görüyoruz. Amacımız engelli bireylerimizin de hayatın bir parçası haline gelmesidir. Engelli vatandaşlarımızın sosyal yaşama aktif olarak katılma konusundaki sıkıntılarını ortadan kaldırmaya ve tüm vatandaşlarımıza sunulan kamusal hizmetlerden sorunsuz bir şekilde yararlanabilmelerine yönelik çalışmalarımız artarak devam edecektir.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık