Başkan Sözlü’yü ‘Engelsiz Mehter Takımı’ Karşıladı

Başkan Sözlü, havuzun girişinde bedensel ve zihinsel engelli çocukların kurduğu mehter takımının müzikali ile karşılandı

Başkan Sözlü’yü ‘Engelsiz Mehter Takımı’ Karşıladı
  • 05 Şubat 2018, Pazartesi 18:21

KAPALI YÜZME HAVUZUNU ZİYARET ETTİ

Adana Büyükşehir Belediyesi, kentin her koşulda engelsiz olması adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bedensel ve zihinsel engelli bireylerin her alanda eğitimlerini tamamlamalarını hedefleyen Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan ve engelli bireylerin yüzme dersi aldığı kapalı yüzme havuzunu ziyaret eden Başkan Hüseyin Sözlü, havuzun girişinde engelli bireyler tarafından oluşturulan mehter takımı ile karşılandı.

“HER KOŞULDA ENGELSİZ ADANA”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Gençlik Spor ve Basın Yayın Daire Başkanı Halil Hızlısoy ile birlikte kapalı yüzme havuzunu ziyaret eden Başkan Hüseyin Sözlü, ‘engelsiz mehter takımı’nın müzikalini ilgiyle dinlerken konuşmasında Adana’nın her koşulda engelsiz kent yolunda hızlı adımlarla ilerlediğini ifade etti.

“TAKDİRLE TAKİP EDİYORUZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya ise konuşmasında Adana Büyükşehir Belediyesi’nin imkansızlıklar içerisinde yaptığı çalışmaları takdirle takip ettiğini aktardı. Konuşmaların ardından havuzda yüzme kursu gören öğrencilerin gösterilerini izleyen heyet, engelli bireylere sertifikalarını takdim etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık