Ramazan bereketi Nilüfer'de

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nilüfer'de gerçekleştirilen iftar programında birlik ve beraberliğin önemine dikkati çekti.

Ramazan bereketi Nilüfer'de
  • 04 Haziran 2018, Pazartesi 13:27


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nilüfer’de gerçekleştirilen iftar programında birlik ve beraberliğin önemine dikkati çekti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nilüfer İlçesi’nde gerçekleştirilen iftara katıldı. Aktaş, konuşmasında, birlik ve beraberliğin önemine dikkati çekti.

 

Onbir ayın sultanı Ramazan ayında, her akşam farklı bir ilçede vatandaşlarla birlikte iftar yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bu kez orucunu, Büyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer İlçesi Beşevler Karafatma Meydanı’nda düzenlenen iftarda, yaklaşık 2 bin 500 vatandaşla birlikte açtı.

Ramazan’ın manevi atmosferinin Bursa’da doyasıya yaşandığını ve Balkan ülkelerinde de iftarların gerçekleştirildiğini anlatan Başkan Aktaş, “Ramazan’ı huzur ve refahla yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi ortaya koyduğumuz bu sofraların mutluluğunu paylaşıyoruz” dedi.

 

“Gece gündüz çalışıyoruz”

Türkiye’de istikrar ve huzurun önemine değinen Başkan Aktaş, “Bursa’da 7 aydır Belediye Başkanıyım. Hızlı bir giriş yaptık. Kavşaklardan yol ve dere ıslah çalışmalarına kadar her alanda hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Arı gibi, gece gündüz çalışıyoruz. Ulaşım ve trafik ile kentsel dönüşüm başta olmak üzere her konuda sıkıntıları çözeceğiz. Bu fotoğraf, birlik ve beraberliğin fotoğrafı, bu fotoğraf Nilüfer’in güzelliğinin fotoğrafıdır” diye konuştu.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ve Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu’nun yanı sıra AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Yelis ile AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay’ın da hazır bulunduğu iftara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ise konuşmasında, Türkiye’nin yaşadığı değişime ve gelişime işaret ederek, hayal olarak düşünülenlerin gerçekleştiğini ve Türkiye’nin bundan sonraki süreçte de büyümeye odaklandığını söyledi.

 

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık