YILDIRIM RAMAZANA HAZIR

Yıldırım Belediyesi’nin hazırladığı Ramazan ayı kültür – sanat takvimi ile ilçede her gece başka bir mahalle ile Bayrak Alanı'nda birbirinden güzel etkinlikler düzenlenecek.

YILDIRIM RAMAZANA HAZIR
  • 12 Mayıs 2018, Cumartesi 0:00

On bir ayın sultanı olan Ramazan ayının manevi atmosferine uygun etkinliklerle ilçe sakinlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Yıldırım Belediyesi, oldukça zengin bir program hazırladı. Ramazan boyunca, ilahi dinletileri, orta oyunları, tasavvuf müziği konserleri, şiir dinletileri, söyleşiler gibi farklı etkinliklerle ilçe sakinlerini buluşturmaya hazırlanan Yıldırım Belediyesi, Yavuz Bahadıroğlu, Sedat Uçan, Ömer Döngeloğlu, Ebubekir Sofuoğlu, Celalettin Ada, Mehmet Çelik, Yavuz Değirmenci, Yusuf Güney, Süleyman Özışık, Alişan Kapaklıkaya ve Dursun Ali Erzincanlı gibi isimleri Yıldırımlılarla bir araya getirecek. Sahne olma özelliğine sahip TIR ile de 27 farklı mahallede Ramazan coşkusu yaşanacak. TIR’ın gideceği mahallelerde ayrıca çocuklar için şişme oyun parkları kurulacak. 

'GÖNÜL SOFRAMIZ RAMAZANDA DA HERKESE AÇIK'


Ramazan ayının insanları birleştirici önemli bir dönem olduğunu dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Bu kutsal ayda birlik, beraberlik ve dayanışma duygularına katkı koymayı çok önemsiyoruz. Bu amaçla hayata geçireceğimiz etkinliklerimiz ile Yıldırım’da güzel bir dönem yaşanacak. Yıldırım, köklü ve büyük bir aile. Hepimiz bu ailenin birer ferdiyiz. Bu büyük ailemizde birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını en üst düzeye çıkarmak hepimizin görevi. Yıldırım’ı daha iyi noktalara taşımak hepimizin sorumluluğu. Kadim medeniyetimizin bizlere bıraktığı en kıymetli miras hiç şüphesiz ki dayanışma ruhudur” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık