Başkan Sözlü’den 19 Mayıs Mesajı

   ‘’Türk Gençliğine inancımız sarsılmaz, güvenimiz tamdır’’ Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Sözlü’den 19 Mayıs Mesajı
  • 19 Mayıs 2018, Cumartesi 15:43

 

‘’TÜRK MİLLETİ’NİN SİLKİNİŞİDİR’’

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Yayınladığı mesajda Türk vatanını işgal ve istilaya yeltenenlere karşı, Türk’ün kudretini ispat eden ve bağımsızlığını, içinde bulunulan durumun şartlarına bakılmaksızın vazgeçilmez tarihi ve insani bir hak olarak gören büyük iradenin Samsun’a ulaşarak ilk ve en anlamlı milli hamlesini yaptığını ifade eden Başkan Sözlü, bu hamlenin aslında Birinci Dünya Savaşı’nda yenilmiş, bitkin ve çaresiz kalmış Türk Milleti’nin silkinip ayağa kalkışı olduğunu vurguladı.

‘’BİRLİK, BERABERLİK VE İNANÇLA AŞACAĞIZ’’

Samsun’a, Türk milletinin namusunu, şerefini kurtarmak ve kimseye muhtaç olmadan var olabilmesi için çıkıldığını hatırlatan Başkan Hüseyin Sözlü, Türk Milleti olarak içinde bulunduğumuz zorlu ve sancılı günleri birlik, beraberlik ve inançla aşacağımızdan kuşku duyulmaması lazımdır. 19 Mayıs 1919 ruhunun bizlere miras bıraktığı tarihi mesajın özü de aslında buna vurgu yapmaktadır’’ dedi.

‘’RAHMETLE, ÖZLEMLE’’

Başkan Sözlü mesajını şu cümlelerle noktalandırdı: ‘’Türk Milleti’nin ve O’nun geleceğinin teminatı sevgili gençlerimizin Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten hissiyatımla tebrik ediyorum. 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basarak milli doğruluşun başını çeken başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, kurtuluş mücadelemizin her safhasında pay ve katkısı bulunan kahramanlarımıza rahmet diliyorum’’

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık