Bursa Huzurevi sakinlerinin Umre heyecanı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinlerinden 5. heyet, Umre ziyareti için kutsal topraklara gitmeden önce Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Bursa Huzurevi sakinlerinin Umre heyecanı
  • 27 Şubat 2018, Salı 14:39

Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinlerinden 5. heyet, Umre ziyareti için kutsal topraklara gitmeden önce Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Umre yolcusu olan Huzurevi sakinleriyle bol bol sohbet etti ve hayırlı yolculuklar diledi. Huzurevi sakinlerinden Bursa için dua da isteyen Başkan Aktaş, ilk kez Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Umre programları kapsamında bugüne kadar elliye yakın Huzurevi sakininin kutsal toprakları ziyaret ettiğini, beşinci heyetin de 1 Mart Perşembe günü (Yarın) Bursa’dan hareket ederek 11 günlük Umre ziyaretini gerçekleştireceğini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’nde gördükleri ilgiden memnun olduklarını dile getiren Mehmet Çimen de mukaddes topraklara yapacakları gezide, Türkiye, Türk ordusu ve şehitler için dua edeceklerini belirtti. Huzurevi sakinleri, ziyaretin sonunda, kendilerine her konuda destek veren Başkan Aktaş’a hobi atölyesinde ürettikleri ahşap ürünlerden hediye etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık