CHP Nilüfer'e ''hayırlı olsun'' ziyareti

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal ve yönetim kurulunu ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Hayri Türkyılmaz, parti içi birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. 

CHP Nilüfer'e ''hayırlı olsun'' ziyareti
  • 02 Şubat 2018, Cuma 9:34

 

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, kongre sürecini tamamlayan CHP’nin ilçe örgütlerine ziyaretlerini sürdürüyor. CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal ve yönetim kurulunu ziyaret eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ilçe kongresi sonucu göreve gelen yönetime çalışmalarında başarılar diledi. Parti içi birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Hayri Türkyılmaz, “Sizin Mudanya’da CHP’li bir belediye başkanınız var. Her zaman beraberiz ve bizim bu dayanışmayı sağlamamız lazım. Parti içindeki yarışlar normaldir. Olması gerekir. Bizim demokrasi anlayışımız budur. Kaybedeni olmayan yarışlardır. 780 bin kilometre karelik toprağı vatan olarak bize emanet eden başta Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü ve binlerce şehidimizin bize emanet ettiği değerleri ilelebet yaşatmak gibi bir borcumuz var” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal ise, kazananın parti ve ülke olması için tüm örgütle birlikte dayanışma içinde çaba harcayacaklarını söyledi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık