İrgil: Halk Evi’nde vatandaşla dertleşiyoruz

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, Nilüfer Belediyesi’nin, Meclis’te grubu bulunan partilere tahsis ettiği odada kendisinden randevu talep eden vatandaşlarla buluştu.

İrgil: Halk Evi’nde vatandaşla dertleşiyoruz
  • 14 Şubat 2018, Çarşamba 23:47

İrgil, Nilüfer Belediyesi’nin hizmetini “Aradaki mesafeleri kaldıran bir hizmet” olarak değerlendirdi. Nilüfer Belediyesi’nin, halkı, TBMM’de grubu bulunan partilerin vekilleriyle buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği projeye, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekillerinin katılımı devam ediyor. CHP’li vekiller Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde kendilerine ayrılan odada, vatandaşlarla bir araya geliyor. Bu kez CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, kendisinden randevu talep eden vatandaşları vekil odasında ağırladı. Vatandaşları tek tek dinleyen İrgil, sorunların çözümü noktasında fikir alışverişinde bulundu. Çok sayıda vatandaşla bir araya gelen İrgil, “Televizyonlarda konuşamadığımız konuları halkımızla karşılıklı olarak konuşuyor, dertleşiyoruz. Bu biraz birbirimize insanca dokunmamızı sağlıyor, aradaki mesafeleri kaldırıyor ve eşit bir ortamda görüşmelerimizi gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil ile görüşen vatandaşlar da Nilüfer Belediyesi’nin bu hizmetinden memnun kaldıklarını belirterek Başkan Mustafa Bozbey’e teşekkür ettiler. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık