Başkan Özdemir ,kurdelesini kesti

Belediye Başkanı Cafer Özdemir Özel Bir İşletmenin Açılışını Gerçekleştirdi

Başkan Özdemir ,kurdelesini kesti
  • 05 Aralık 2017, Salı 13:25

 Belediye Başkanı Cafer Özdemir Bahçeleriçi Mahallesinde hizmete başlayan “JET GROSS” isimli alışveriş merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta ayrıca Ak Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, işletme sahipleri ve davetliler yer aldı.

 

 Açılış öncesinde konuşan Başkan Özdemir şu ifadelere yer verdi; “Bugün Amasya’mızda hizmet sektöründe faaliyet gösterecek olan bir işletmenin açılışını yapıyoruz. İşletme sahiplerine bol ve hayırlı kazançlar diliyor, alışveriş merkezinin Amasya’ya hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.”

 

 Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından işletmeyi gezen Belediye Başkan Cafer Özdemir, yetkililerden işletmenin özelliklerine dair bilgiler alarak reyonları gezdi ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık