Belediye Başkanı Arslan,sendikalarla buluştu.

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Memur-Sen, Büro Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen’in düzenlediği programlara konuk oldu.

Belediye Başkanı Arslan,sendikalarla buluştu.
  • 18 Aralık 2017, Pazartesi 14:07

 Yozgat Belediye Başkanı Arslan, “ Hizmet anlayışımızı, vatandaşlarımızın talep ve beklentilerine göre şekillendiriyoruz. Vatandaşlarımı dinleyerek, görüşlerini ve önerilerini alarak plan yapıyoruz” dedi. 
Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, periyodik aralıklarla gerçekleştirdiği istişare turlarına her gün bir yenisini ekledi. 
Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, sendika üyeleri ile bir araya gelerek belediye hizmetleri hakkında bilgi verdi. Sendika üyelerinin yoğun katılım gösterdiği toplantılar samimi bir ortamda geçti. Fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda, Yozgat’ta sürdürülen belediye hizmetleri anlatıldı. 

TALEPLERİ DİNLİYORUZ 
   Başkan Arslan, toplantılarda, talepleri dinlerken, yürütülen hizmetlerle ilgili olarak görüş alışverişinde bulundu. 
Başkan Arslan, istişare eden bir yöneticinin asla yanılmayacağına vurgu yaparak, “Belediye olarak insan odaklı hizmet anlayışını ön plana çıkarıyoruz. Yaşanabilir bir Yozgat için radikal kararları uygulamaya koyuyoruz. 40 yıl önce yaparak bozulan Yozgat’ı biz yıkarak düzeltmeye çalışıyoruz” dedi. 
Belediye hizmetlerinin ‘yaptım oldu’ mantığıyla gerçekleşmediğinin altını çizen Başkan Arslan, vatandaşların talepleri doğrultusunda hareket ettiklerini ifade etti. 

TOPLUMUN HER KESİMİ 
İLE BİR ARADAYIZ 
   Toplumun çeşitli kesimleriyle bir araya gelerek istişareler yaptıklarına vurgu yapan Başkan Arslan, istişareye büyük önem verdiklerini ve hizmet haritasını da buna göre oluşturduklarını kaydetti. 
Görev başına geldikleri günden bu zamana kadar vatandaşlarla hep iç içe ve sürekli temas halinde olduklarını dile getiren Arslan, “Belediye olarak hizmet üretirken bunu bir plan ve program doğrultusunda yapıyoruz. Hizmeti muhatabına en doğru biçimde ulaştırmak için şekillendirdiğimiz yol haritasını ise, yine vatandaşlarımızla birlikte hazırlıyoruz. İzlediğimiz bu yol bugüne dek bize hep memnuniyet getirdi ve hiçbir sorun yaşamadık. Çünkü kulağımızı halka verdik, kapımızı halka açtık ve attığımız her adımımızı vatandaşlarımızla birlikte planladık. Vatandaşımız istiyor, biz yapıyoruz. Vatandaşımızı dinliyor, hizmetlerimizi de bu doğrultuda üretiyoruz” diye konuştu. 

BİRLİKTE YÖNETİM 
   Belediyelerin, beşikten mezara varıncaya kadar insan yaşamında duyduğu tüm hizmet ihtiyaçlarından sorumlu olduklarının altını çizen Başkan Arslan, “Belediyecilik, merkezinde kesinlikle insanın olduğu bir hizmet aracıdır, hizmet sürecidir. Bu süreçten insanı, yani hizmet üretmekle mükellef olduğunuz halkı çıkarırsanız, kesinlikle başarı elde edemezseniz. Ama bu süreci halkla birlikte yönetirseniz; esnafı dinlerseniz, genç-yaşlı demeden herkese kucak açarsanız, onların görüşlerini, eleştirilerini ve önerilerini dikkate alırsanız, hem gönüllere taht kurar, hem de arzu ettiğiniz tüm hizmetleri onlara rahatlıkla verirsiniz. Yaptığımız hizmetler doğrultusunda halkımızın memnuniyet de her geçen gün artıyor” ifadelerini kullandı. 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık