Başkan Türkyılmaz esnafla buluştu

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya Kapalı Pazaryeri’nde esnaf ve vatandaşla bir araya geldi. Mudanyalılarla fikir alışverişinde bulunan Başkan Türkyılmaz, “Biz, halkla ilişkilerde yeni bir model oluşturduk. Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya’da yakaladığımız bu iletişim sürecek” dedi.

Başkan Türkyılmaz esnafla buluştu
  • 10 Şubat 2018, Cumartesi 9:37

Mudanya’nın geleceğine yön verecek projeleri hayata geçirmeden önce halkın onayına sunan, ortak akla dayalı bir yönetim anlayışı benimseyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, her gün mahalle mahalle, sokak sokak gezerek Mudanyalılarla bir araya gelmeye devam ediyor. Belediye başkanı seçildiği günden bu yana yediden yetmişe tüm Mudanyalılarla kucaklaşan, vatandaşın dertlerini, istek ve önerilerini dinleyen, yeni projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Türkyılmaz,  Mudanya Kapalı Pazaryeri’nde esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

Belediye Başkan Yardımcısı Servet Usta, CHP Mudanya İlçe Başkanı Ergül Batman, Kadın Kolları Başkanı Jale Büyükurgancı, Gençlik Kolları Başkanı Seda Bozdağ Güzelkaya da Başkan Türkyılmaz’a eşlik etti. Esnafa “bereketli olsun” dileklerini ileten Başkan Türkyılmaz, yeni projelerini anlattığı Mudanyalılarla fikir alışverişinde de bulundu.

Mudanyalıların daha konforlu, kaliteli, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sürmesi için çalıştıklarını dile getiren Başkan Hayri Türkyılmaz, “Hiçbir Mudanyalı hemşerimi birbirinden ayırmıyorum. Hepimiz büyük bir ailenin parçası gibiyiz. Sizlerin mutluluğu için çalışmaya, hizmet vermeye devam edeceğiz. Bizim tek amacımız bu. Biz, halkla ilişkilerde yeni bir model oluşturduk. Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya’da yakaladığımız bu iletişim sürecek” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık